top of page
IMG_7397.JPG

HAMAR VERONIKA

Középiskolai Énektanár- és Karvezetés szakon majd Egyházzenei szakon végzett 1995-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán. 2001-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kulturális menedzserképző szakon diplomázott. 10 éven át az Országos Filharmónia, később Filharmónia Budapest hangversenyrendezője, 2006-ig a Filharmónia Kelet-Magyarország dramaturgja. A Budapesti Fesztiválzenekarnál operatív menedzser, majd a Concerto Budapestnél művészeti főtitkár. 

Németországban Wiesbadenben élt 5 évig, ahol a német zenekari munkát és a zeneoktatást tanulmányozta. Hazatérése után zenetanítással foglalkozott, majd a Soprano Média Kft-nél impresszáriós feladatokat vállalt. A Collegium Symphonikum Hungaricum postgraduális képzést 2021-ben Hamar Zsolt karmesterrel indította el, ezzel párhuzamosan alapította meg a CoSyMa Artists művészeti ügynökséget.

"Zenetanárként és zenei menedzserként fontosnak tartom a fiatal és tehetséges magyar művészek támogatását, képzésükben és karrierjük elindításában az aktív szerepvállalást."

bottom of page